Quintino


Op jonge leeftijd werd Quintino ontdekt door housemuziek mastermind Laidback Luke. Hij was onder de indruk van Quintino’s precisie en behendigheid achter de draaitafels. Na het veroveren van de Nederlandse club scene zet de DJ zijn eerste stappen in het buitenland. Met het releasen van tracks in samenwerking met anderen, waaronder bijvoorbeeld het met platina bekroonde ‘Epic’ met Sandro Silva in 2011, brak het succes echt los. Deze hit werd namelijk meer dan 34 miljoen keer gestreamd. Afgelopen jaar bracht hij o.a. de track ‘Freak’ uit, samen met R3HAB, welke ook over de 20 miljoen streams ging.

Vandaag de dag draait Quintino op meer dan 200 Internationale gigs en is hij een erkende headliner van bekende festivals over de hele wereld. Om er een paar te noemen, Tomorrowland, Mare Nostrum Summerfastival, Sunrise Festival en Ushuaia Ibiza. Daarnaast heeft hij remixen gemaakt in opdracht van Galantis en Major Lazer.

FAIS


Zanger/Singersongwriter Fais, ook wel bekend als Faisal, kwam in 2012 in the picture door FunX, een platform voor nog onbekend talent. Zijn officiële eerste singel ‘Hey’ bracht hij in 2016 uit met Afrojack. In datzelfde jaar tekende de Rotterdamse zanger bij Afrojack’s ‘Wall Recordings’. Je herkent Fais aan zijn rauwe stemgeluid. Hij laat zich graag inspireren door iconen als Stevie Wonder en Michael Jackson.


 

ROOG & Erick E


Erick E. brak in de jaren '90 door als DJ dankzij zijn legendarische sets in het Amsterdamse RoXY. ROOG betreed in de jaren '90 ook de dance scene en mixed alle stijlen house aan elkaar. Zijn unieke stijl trekt zelfs de aandacht van gerespecteerde DJ’s, zoals Erick Morillo, Axwell en Eric Prydz.

CERS


Cers, ofwel Serge, is een muziekliefhebber pur sang. Hij drukt al jaren zijn stempel op de lokale muziek scene. Na een aantal jaren in verschillende bands gespeeld te hebben, is hij zich gaan toeleggen op het draaien van een geheel eigen muziekstijl. Een mix van Rap, Hiphop, Jazz, Soul en Dance. Eind 80, begin jaren 90, ontdekte hij de Detroit (ware)house sound. Hieruit wist hij feilloos de nieuwe releases en pareltjes te vissen, zo heeft hij verschillende beginnende DJ’s kunnen inspireren, en beïnvloed met zijn muziekkeuzes.

Naast de stromingen, minimal en slowtech, wist hij ook een behoorlijk pittig geluid naar buiten te brengen. Deze setjes zijn regelmatig te beluisteren op radio Sputnik. Ook is hij resident DJ op alle Blue Velvet feestjes (deep-house en Techno). Een DJ met een geheel eigen en vernieuwende sound.

SANTOS SUAREZ


Santos Suarez raakte als jong kind al in de greep van muziek. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij al radioprogramma’s op cassettebandjes op te nemen en was hij gefascineerd door de nieuwe releases en dan vooral de dancereleases. Op zijn 12e kocht hij zijn eerste mengpaneeltje en begon hij met het mixen van muziek, om hiermee zijn creatieve geest te voeden. Zijn handelsmerk is Latin en soulful Club. Anno 2017 is Santos Suarez een zeer gewaardeerde en gerespecteerde DJ/Producer in the scene en weet als DJ keer op keer het publiek naar zijn hand te zetten.

FUNKERMAN


Funkerman (Ardie van Beek, 1975) is een grote naam in de housescene. Deze Breda’se DJ staat bekend om zijn mix van house met stijlen als hiphop, soul, jazz en funk. Hij haalde diverse keren de hitlijsten met o.a. de nummers ‘Wheels In Motion’ (met Fedde Le Grand) en ‘Speed Up’. Zijn samenwerking met DJ Hardwell en Ivan Peroti, ‘Where Is Here Now’, siert in 2015 het debuut artiestenalbum van Hardwell. Sindsdien is Funkerman al helemaal niet meer weg te denken uit het wereldje. Deze man brengt je pure en originele housemuziek.

Op 3 mei verscheen het nieuwe album van Funkerman, ‘Another Version of Me’. Waarop de DJ, producer en labeleigenaar een ander geluid laat horen dan we gewend zijn. Het is een ode aan de oude meesters van funk, soul en disco. Speciaal voor dit album steekt Funkerman zijn wereldhit ‘Speedup’ in een nieuw jasje.

MIKE MAGO


Ineens heb je ’m te pakken. Die wereldhit. Het overkwam de Amsterdamse DJ/producer Mike Mago eind vorig jaar. Zijn subtiele clubtrack ‘Outlines’ werd goed opgepikt, zowel in de dance-scene als ver daarbuiten. Met meer dan acht miljoen views op YouTube en dertien miljoen streams op Spotify is ‘Outlines’ een gamechanger voor Michiel Thomassen. Hij verruilt zijn thuisstudio voor een prominente plek in de DJ booths van de beste clubs wereldwijd: Amnesia op Ibiza, Ministry Of Sound in Londen, Social Club in Parijs, Pacha in New York, Exchange is Los Angeles en natuurlijk Beachboom in Zeeland.

Door zijn jarenlange ervaring als DJ en producer heeft Mike Mago een goede neus voor wat er leeft en speelt in de dance-scene. Het is natuurlijk de toon die de muziek maakt, maar Mike Mago durft groots te denken. Van de muziek tot aan het artwork van zijn eigen label BMKLTSCH RCRDS, hij weet zich te onderscheiden met een unieke stijl die heel herkenbaar is. Die herkenbaarheid is terug te horen in de talloze remixen die de DJ heeft gemaakt voor verschillende artiesten.

Dresscode: colourful

BACK TO THE BEACH

Aftermovie

Back to the Beach 2017

Soon