HOUSE STAGE

FUNKERMAN

DEEPEND

KIM KAEY

SANTOS SUAREZ

 

Santos Suarez raakte als jong kind al in de greep van muziek. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij al radioprogramma’s op cassettebandjes op te nemen en was hij gefascineerd door de nieuwe releases en dan vooral de Dancereleases. Op zijn 12e kocht hij zijn eerste mengpaneeltje en begon hij met het mixen van muziek, om hiermee zijn creatieve geest te voeden. Zijn handelsmerk is Latin en soulful Club. Anno 2017 is Santos Suarez een zeer gewaardeerde en gerespecteerd DJ/Producer in the scene en weet hij als DJ keer op keer het publiek naar zijn hand te zetten.

 

BENJAMIN SCOTT

 

Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott zijn publiek te overtuigen van zijn skills als DJ. Het is een muziekliefhebber pur sang en een rasechte specialist als het gaat om het kiezen van de juiste muziek en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep house en lekkerste techhouse. Zeven jaar geleden besloot hij zich vooral te gaan richten op de housemuziek en dat bleek een schot in de roos.

Door de jaren heeft Benjamin veel ervaring opgedaan in clubs door heel Nederland. Inmiddels is hij zowel nationaal als internationaal een veel gevraagde en graag geziene artiest.

TONY LA PORTE

LEONARDO DEL MAR

Lenny Welbers, ook wel bekend als DJ Lenny, begon al in 1984 met het ontwikkelen van zijn DJ vaardigheden. Het is een bekende naam in Zeeland, dit komt met name door zijn vaste performances in de beste clubs van Renesse. Zijn house sets kenmerken zich door groovy, funky, latin en soulfull beats.

 

LES ROWNESS

90's stage

party animals

PARTY ANIMALS

DUNE

T SPOON

2 brothers on the 4th floor

 

 

SPECIAL D

JEROEN NIEUWENHUIZE

X - FADE

 

PARTY STAGE

THE PARTYSQUAD

MAAN

MR. polska

LINDO DUVALL

DEF RHYMZ

DJ JEAN

DJ FRANKY B

IR-SAIS