HOUSE STAGE

FUNKERMAN

Funkerman, zijn eigenlijke naam is Ardie van Beek (1975, Breda), is een Nederlandse house-DJ en producer. Hij is samen met Fedde Le Grand en producer Raf Jansen één van de oprichters van Flamingo Recordings. Hij haalde diverse keren de hitlijsten met zijn nummers. In 2005 stonden zijn singles Rule the Night en The One bovenaan de club charts. In 2007 haalde hij de reguliere hitlijsten met Wheels In Motion, het nummer was een samenwerking met Fedde Le Grand onder het alias F to the F. Dat jaar haalde hij de internationale hitlijsten met Speed Up, dat werd gezongen door Ivan Peroti. In 2008 werd een van zijn mixen, Girls van de Sugababes, gebruikt in een commercial van Boots UK. Dat jaar verscheen ook 3 Minutes To Explain. In 2011 tekent hij een exclusieve publishing overeenkomst met Sony/ATV Music Publishing en startte hij samen met Raf Jansen het independent platenlabel Can You Feel It Records. Zijn samenwerking met DJ Hardwell en Ivan Peroti (Where Is Here Now) siert begin 2015 op het debuut artiestenalbum van Hardwell - United We Are.

DEEPEND

Deepend is een getalenteerd Nederlands deephouse duo. Falco van den Aker en Robert "Bob" van Ratingen kregen internationale erkenning nadat hun remix van Matt Simon's "Catch & Release" piekte op nummer één in vijf landen en de Europese Airplay-hitlijsten. Vastbesloten om mensen overal ter wereld van hun muziek te laten genieten en hun passie voor muziek te delen willen zij hun muziek naar nog grotere podia brengen. Deepend brengt een energieke mix van housemuziek met feel good-vibes. Het DJ duo ademt en leeft voor de housemuziek. In iedere beat, in elke loop en in iedere baseline voel je deze passie.

KIM KAEY

Kim Kaey (Kim Krijnen) leerde de kneepjes van het mixen al als jonge tiener achter de draaitafel. Ze is letterlijk grootgebracht met muziek dankzij haar vader die een radiostation in het zuiden van Nederland bezit. De disco en soul waarmee ze opgroeide, hoor je terug in die heerlijke groove in haar sets en tracks. Met haar warme en open persoonlijkheid krijgt ze iedere menigte voor zich. Klassieke tracks, groovy sets, orignieel materiaal van haarzelf… ze mixt alles onevenaarbaar lekker aan elkaar. Niet alleen op nationaal niveau claimt ze haar plek, op festivals als Neverland, Solar Weekend en Castle Of Love, óók internationaal staat ze haar mannetje met haar single ‘Push the Feeling’. Meet Kim Kaey!

SANTOS SUAREZ

Santos Suarez en Beachboom zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Met zijn herkenbare soulgrooves is Santos Suarez al jaren 'thuis' op Beachboom.  Als jong kind al raakte hij in de greep van muziek. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij al radioprogramma’s op cassettebandjes op te nemen en was hij gefascineerd door de nieuwe releases en dan vooral de Dancereleases. Op zijn 12e kocht hij zijn eerste mengpaneeltje en begon hij met het mixen van muziek, om hiermee zijn creatieve geest te voeden. Zijn handelsmerk is Latin en soulful Club. Anno 2017 is Santos Suarez een zeer gewaardeerde en gerespecteerd DJ/Producer in the scene en weet hij als DJ keer op keer het publiek naar zijn hand te zetten.

BENJAMIN SCOTT

Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott zijn publiek te overtuigen van zijn skills als DJ. Het is een muziekliefhebber pur sang en een rasechte specialist als het gaat om het kiezen van de juiste muziek en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep house en lekkerste techhouse. Zeven jaar geleden besloot hij zich vooral te gaan richten op de housemuziek en dat bleek een schot in de roos. Door de jaren heeft Benjamin veel ervaring opgedaan in clubs door heel Nederland. Inmiddels is hij zowel nationaal als internationaal een veel gevraagde en graag geziene artiest.

TONY LA PORTE

ZIjn hart ligt bij de deep- en technohouse. Met zijn opzwepende beats maakt DJ Tony La Porte er altijd een feestje van. Hij zet deze zomer het Hosue Stage aan de Brouwersdam op zijn kop.

LEONARDO DEL MAR

Lenny Welbers, ook wel bekend als DJ Lenny, begon al in 1984 met het ontwikkelen van zijn DJ vaardigheden. Het is een bekende naam in Zeeland, dit komt met name door zijn vaste performances in de beste clubs van Renesse. Zijn house sets kenmerken zich door groovy, funky, latin en soulfull beats.

 

LES ROWNESS

Les Rowness is een getalenteerde DJ met Spaanse roots, die op 19 augustus 1990 in Rotterdam werd geboren. Dat hij is opggegroeid met Latijns-Amerikaanse muziek hoor je terug in zijn muziek. Hij werd al vroeg geïnspireerd door enkele grote namen in de clubscene en raakte geïnteresseerd in de housemuziek. Al experimenterend ontdekte hij zijn eigen stijl en ontwikkelde een eigen geluid met zijn beats. In 2010 zette hij een grote stap met het draaien in clubs, na zijn eerste boeking kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Zijn muziekproducties zijn uniek en hij verrast keer op keer met zijn nieuwste creaties. Steeds weer bewijst deze DJ dat hij gewoon thuishoort achter de draaitafel en geeft hij zijn publiek een avond om nooit te vergeten.

90's stage

party animals

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van “over-exposure” lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en “het dak eraf gaat”. Martijn, Jan, Kelvin en EB zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 15 jaar is het nog steeds: “P.A. Posse in da place!”

PARTY ANIMALS

Nakatomi

Happy hardcore met Nakatomi! Deze Nederlandse act, van DJ’ s en producers Wessel van Diepen en Dennis van den Driesschen, brak in 1995 in één klap door met de hit ‘Free’ en haar échte succes volgde een jaar later met ‘Childeren of The Night’. De happy hits van Nakatomi worden nog steeds veel gedraaid en de laatste jaren is er sprake van een ware comeback en tourt zij volledig live met het geremasterde Children of The Night.

DUNE

Oliver Froning was de oprichter van de Duitse groep Dune. Dune maakte een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De groep scoorde vanaf 1995 een aantal wereldhits zoals Hardcore Vibes, Can’t Stop Raving, Rainbow to the stars en hand in Hand. Nadat de happy hardcore en rave-rages over hun hoogtepunt waren, behaalde Dune in Nederland geen Top-40 noteringen meer maar bleef zij in Duistland wel gewoon hits scoren. Nadat Dune als groep besloot ermee te stoppen ging de oprichter onder de naam DJ Dune verder. Inmiddels heeft hij een zeer drukke agenda en is hij onderdeel van talloze festival programma's.

T SPOON

Terug van nooit weggeweest! T-Spoon verkocht 6 miljoen platen. De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach’. Dit nummer bracht hen in meer dan tien landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen. Na het vertrek van Linda Estelle kwam Shamrock terug bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva’s of Dance. Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden’ duo te vormen….. En de aanhouder wint! Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon ‘Reloaded’ Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s herleven.

2 brothers on the 4th floor

Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam “2 Brothers on the 4th Floor” een tweetal hits in Nederland met Can’t Help Myself en Turn Da Music Up. Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres Des’ray (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Phillips). In deze nieuwe combinatie scoort de groep de ene Top 10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never Alone’, de eerste single in de nieuwe formatie, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams’ werd in Nederland uitgeroepen tot Alarmschijf, eveneens bekroond met goud en werd de eerste nummer 1 hit van “2 Brothers on the 4th Floor”.

Des’ray en D-Rock besluiten in september 2006 tot een eenmalige reünietour met “2 Brothers On The 4th Floor”. Na meer dan honderd shows, met als hoogtepunten een uitverkochte Ethias Arena tijdens I Love The 90’s – The Party en een uitverkochte HMH op het Veronica 90’s Feest, komt de reünietour tot een eind en begint “2 Brothers on the 4th Floor” in 2011 aan hun internationale tour.

 

 

SPECIAL D

Dennis Horstmann ging begin 2000 dapper op zoek naar de internationale pop en dance scene. Met zijn eerste single 'Come with Me'bereikte hij nummer 13 in de Duitse Single Charts. Dat was nog maar het begin. Ook in Nederland bereikte de hit de top 10 en zelfs de 6e plaats in het Verenigd Koninkrijk. Zijn tweede single "Home Alone" werd versterkt met break beats en elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en maakte Special D de shooting star van 2003. Niet alleen was hij genomineerd voor een ECHO-award, ook pakte hij in Nederland de TMF Award als Best International Dance Act en een nominatie voor de Radio 538 award in de categorie "Best Song 2003" Met "Here I Am" had Special D zijn comeback in 2006. Meer dan 1000 DJ-sets deed hij in de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en dat maakt hem tot een van de meest geboekte DJ's in Europa.


JEROEN NIEUWENHUIZE

Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafé LA PLAZA in Goes. In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour. In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen. Tegenwoordig is Jeroen gespecialiseerd in bedrijfsevents. Meestal in combinatie met de presentatie van de avond. Concerten van Delta LLoyd, Off Shore Bedrijf Winterhall, Transavia, Mc Donalds Nederland, AAHG, De thuiskomst van onze Olympische Sporters NOC/NSF en meer.

 

X - FADE

Deze DJ, bekend van 't Roefke en Club Four in Renesse heeft al in verschillende clubs en op verschillende feesten in Nederland, Duitsland en België gespeeld. Hij is in het bezit van een grote Vinyl collectie, van 1992 t/m 2008. Zijn favoriete stijlen zijn Jump, Early Hardstyle, Early Rave , Hardcore en Hardhouse.
 

 

PARTY STAGE

THE PARTYSQUAD

DJ's/producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen de energieke en zeer populaire groep The Partysquad. Sinds 2009 is het duo goed voor internationale releases van singles en remixes, op labels als Spinnin' Records/Rebel Yard, Top Notch, Mad Decent en Dim Mak. The Partysquad is al tien jaar één van de meest populaire DJ-formaties in Nederland. Maar in 2008 besloten Ruben en Jerry dat ze zover waren om hun talenten ook internationaal te laten shinen. Alleen kan succes niet altijd zonder tegenslagen komen, want terwijl het duo in Ibiza was om voorbereidingen te treffen, kwam hun muzikale carrière onverwacht tot stilstand. Door een auto-ongeluk belande Jerry in een coma, met het resultaat dat Jerry's carrière, en uiteindelijk The Partysquad, voor een onbepaalde stil kwamen te liggen. Maar Jerry gaf niet op, hij revalideerde langzaam en was in 2010 weer in staat om aan zijn terugkeer te beginnen. Samen met Ruben maakte hij zijn comback,  en werd The Partysquad omarmt door het grote publiek.

MAAN

De vocalist, beter bekend als Maan, is sinds haar overwinning van het zesde seizoen van ‘The voice of Holland’ niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Door deze overwinning had de Utrechtse plotseling een toekomst in de muziek. Ze besloot niet te gaan studeren en richtte zich volledig op haar eerste single Perfect World, die al snel een gouden status bereikte. Na het succes van haar tweede single Ride It en haar samenwerkingen met  o.a. Ronnie Flex – Blijf bij mij, Sevn Alias – In Amsterdam (beide platina status) en Jonna Fraser (Spijt) en haar aanstekelijke teksten heeft ze de harten van vele fans gestolen!

MR. polska

Mr.Polska is onderdeel van Nouveau Riche, het succesvolle electronische hiphop collectief dat zijn basis heeft in Gorinchem. Onder leiding van huis-producer Boaz van de Beatz nemen Digitzz, Jebroer, Leonardo, Steph en Mr.Polska dagelijks nieuwe tracks op in de Nouveau Riche Studio. Het creatieve collectief heeft roots is alle uithoeken van de wereld, binnen en buiten de studio werken alle individuele artiesten allemaal hard aan hun eigen carrière. Niettemin is de broederschap eerste prioriteit. Dat is ook terug te zien op alle releases en in de videoclips. Op 10 juni 2011 kwam de eerste officiële fysieke release uit van Nouveau Riche onder de titel Alziend Oor. Een compilatie met verzameld materiaal, maar slechts het begin van een nieuwe wind in het Nederlandse hiphop circuit.

LINDO DUVALL

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval, ’s-Hertogenbosch. Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren! Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Zijn passie voor muziek en DJ-en begint al op jonge leeftijd als hij aan twee schoolvrienden vraagt of hij op een feestje ‘ook eens een plaatje mag draaien’. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij ook op de radio te horen. Lindo werkte de afgelopen jaren o.a. bij Radio 538, Radio Veronica en Decibel en is nu iedere zaterdag- en zondagochtend te horen op Radio 10!

wipneus & pim

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt : een positieve energie - boost!

DJ JEAN & Maron Hill

De carrière van DJ Jean begon in 1989, toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Na enige tijd draaien in verschillende clubs werd hij uiteindelijk bekend als live-DJ van de Amsterdamse uitgaansgelegenheid IT! In 1999 scoorde hij met The Launch een internationale hit en bereikte onder andere een nummer 2-positie in de Britse charts. Vanaf 2002 werkte hij als DJ voor Radio 538. In 2007 maakte hij de overstap naar Caz! waar hij het programma Madhouse @ midnight maakte. Datzelfde jaar maakte hij de overstap naar Slam ’FM waar hij in de vrijdag- en zaterdagnacht het programma DJ Jean @ Work maakte. Vanaf 14 juni 2014 was DJ Jean elke zaterdagnacht van 1:00 tot 2:00 uur (later 2:00 tot 3:00 uur) te horen op Radio Veronica met zijn programma DJ Jean @ Work. Sinds juli 2015 wordt dit programma uitgezonden op de regionale dancezender Fresh FM.

DJ FRANKY B

Bekend van het Cooldown Cafe te Amsterdam als DJ, maar sinds enkele jaren één van de gezichten van de groep ‘Cooldown’. Afgelopen jaren is Frank veel te zien geweest in het land, waar hij naast het vele draaien natuurlijk optrad met zijn groep, die hits hebben gehad met Hey Baby ..uh ..ah.. , Met z’n allen , Chihuahua, “The lion sleeps tonight” (samen met Gerard Joling) en Winterwonderland !

IR-SAIS

In het jaar 2008 verhuisde Irsais vanuit Bonaire naar Nederland. Gedurende die periode in Nederland begon hij te werken aan een aantal muzikale projecten. In de tussentijd begon Irsais met het bouwen van een eigen muziekstudio thuis wat een belangrijke stap was voor zijn muziekcarrière. Dit was het begin van een nieuwe hoofdstuk waar Irsais zouk combineerde met popmuziek. In 2011 maakte hij deel uit van Dvrse en vervolgens in 2012 van Cache Royale. IR-Sais ging in 2013 officieel solo en bracht in 2014 zijn eerste album "DEEPER" uit.