Lucas and Steve

Meeslepende melodieën, feelgood harmonieën en onstuitbare energie - dat is dj duo Lucas & Steve. Ze scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwd, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound.

Het was in 2010 dat de twee Nederlandse jongens Lucas en Steve besloten hun muzikale krachten te bundelen. Dit bleek meteen een gouden greep. Verschillende succesvolle singles verschenen op labels als Armada Music, Hotfingers Records en Be Yourself Music. Hun grote doorbraak volgde in 2014, met de release van hun remixes van Red Carpets ‘Alright’ (bijna drie weken lang #1 op Beatport) en Ruffnecks klassieke track ‘Everybody Be Somebody’ (ruim vijf maanden lang in de Beatport top 10).

Hiermee trokken ze niet alleen de aandacht van het publiek, maar ook van grote dj namen als Tiësto, Armin van Buuren, Martin Garrix, Axwell ^ Ingrosso, Avicii, Don Diablo, Afrojack, MK, Roger Sanchez en vele anderen. Datzelfde jaar nog tekenen Lucas & Steve een exclusief contract met het label Spinnin’ Records en MusicAllStars management.

Talloze clubhits volgden, waaronder: ‘You And I Know’, ‘Calinda 2K15’, ‘Can’t Get Enough’, ‘Love On My Mind’. Het nummer ‘Make It Right’ was goed voor een gouden plaat. Samen met Sam Feldt maakten Lucas & Steve ‘Summer On You’. De song werd bekroond tot Hit van het Jaar 2016 en stond hoog in binnen- en buitenlandse hitlijsten. Ook scoorden ze hiermee een platina plaat en tientallen miljoenen Spotify streams. De eerste single van 2017 ‘Calling On You’, een samenwerking met zanger Jake Reese (Jaap Reesema), wordt wereldwijd goed ontvangen en krijgt wederom support van de grootste namen uit de dj-scene. Lucas & Steve draaiden al op vele plekken over de hele wereld. Kortom, Lucas & Steve ‘are on a roll’!

CHOCOLATE PUMA

Chocolate Puma is een Nederlands DJ/Producers duo bestaande uit René ter Horst en Gaston Steenkist aka Dj Zki & Dobre. Het zijn twee van Nederlands beste producers en met een carrière van inmiddels 25 jaar, 400+ releases en talloze remixes onder hun verschillende gedaanten, is het een duo wiens invloed op de Europese dancescene niet te onderschatten is.

De heren begonnen begin jaren '90 met het produceren van muziek en leverden clubhits onder verschillende artiestennamen. De bekendste zijn waarschijnlijk The Good Men, Jark Prongo en René et Gaston. Check deze namen op Spotify of iTunes en ontdek een verzameling geweldige oldskool house-muziek!

In 2001 kwam het duo met hun laatste alias Chocolate Puma en beleefde een droomstart met de release van 'I Wanna Be U’, dit werd een wereldwijde hit en bereikte de zesde plaats in de UK Singles-hitlijst, wat aanleiding was voor een optreden van het duo bij Top of the Pops. Na het uitbrengen van 'Learning' in 2002 en ‘A Star Is Born' in 2003, brachten ze 'Always And Forever' uit in 2005, wat opnieuw in diverse hitlijsten eindigde. Hiermee besloten ze om alle andere aliassen los te laten en definitief verder te gaan als Chocolate Poema.

Gregor Salto

DJ en producer Gregor Salto domineert met zijn originele dansmuziek al meer dan een decennium de Nederlandse clubscene. Nummers als 'Mas Que Nada', 'Paris Luanda' en 'Damelo' lijken Salto's identiteit als kunstenaar van de Latin House te onderstrepen, maar zijn muziek laat ook wel degelijk een interesse voor Pop, Soul, Afrikaanse en Wereldmuziek horen. Hij probeert voortdurend bestaande grenzen te overschrijden door nieuwe uitdagingen aan te gaan, terwijl hij ondertussen de veranderde internationale dance-scene nauwlettend in de gaten houdt.

Gregor Salto is niet bang zijn horizon te verbreden en ging met succes samenwerkingen aan met andere artiesten. Zijn nummer met Pitbull, "Echa Pa'lla", werd genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Urban Song, en hij was blij een Grammy te kunnen delen in de categorie Beste uitvoering.

Salto's ongeëvenaarde productiviteit heeft hem tevens tot een uiterst populaire remixer gemaakt. De Gregor Salto-remix van Rihanna's 'Diamonds' werd eind vorig jaar opgenomen in de luxe versie van haar nieuwste album 'Unapologetic'. Verder heeft hij remixes uitgebracht voor popsterren als J-Lo, Rita Ora, Skunk Anansie, India Arie en George Micheal en dj's zoals Nicky Romero, Axwell, Bob Sinclar en Roger Sanchez.

MR. BELT & WEZOL

 

Goede vrienden en muziekliefhebbers Bart Riem en Sam van Wees, samen Mr. Belt & Wezol, vormen een sterk duo. Ze voegen verschillende elementen van de housemuziek samen tot energieke en dansbare tracks. Hun muziek kent een unieke sound, doordrenkt met klassieke house vibes, welke misschien wel het beste terug te horen zijn in hun eerste gezamenlijke track, 'Homeless', uitgebracht in 2013.

Hoewel de twee worden beïnvloed door housemuziek uit de jaren 80 en 90, kiezen ze ervoor om hun tracks te vormen met een zelfde structuur als van standaard popsongs. Ze hebben daarmee een nieuw geluid gecreëerd binnen de EDM-gemeenschap, die erkenning heeft gekregen van o.a. Tiësto. Volgens het duo denken de meeste mensen aan harde hardstyle-kicks wanneer ze de term EDM horen, “dat is jammer, want er is zoveel meer te ontdekken".

In 2014 sluit het duo een exclusieve deal met Spinnin 'Records en brengt het enkele wave-making singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens collab ‘Pikachu’ en de pakkende Spinnin Deep single ‘Time '. Het is duidelijk dat Mr. Belt & Wezol ernaar streven om zichzelf te vestigen met een nieuw geluid die breekt met stereotiepe EDM. Hun single 'Finally' uit begin 2015 tilt de zaken naar een nog hoger plan en krijgt support van DJ's als Oliver Heldens, Sam Feldt, Mike Mago en Dirty Vegas. Het album klimt als een gek de Beatport-hitlijsten in en staat voor weken op rij in de top 3.

Mr. Belt & Wezol zijn in optima forma! Het duo heeft de smaak en het succes te pakken en het lijkt er niet op dat hier binnenkort verandering in zal komen.

SANTOS SUAREZ

 

Santos Suarez raakte als jong kind al in de greep van muziek. Toen hij 10 jaar oud was, begon hij al radioprogramma’s op cassettebandjes op te nemen en was hij gefascineerd door de nieuwe releases en dan vooral de Dancereleases. Op zijn 12e kocht hij zijn eerste mengpaneeltje en begon hij met het mixen van muziek, om hiermee zijn creatieve geest te voeden. Zijn handelsmerk is Latin en soulful Club. Anno 2017 is Santos Suarez een zeer gewaardeerde en gerespecteerd DJ/Producer in the scene en weet hij als DJ keer op keer het publiek naar zijn hand te zetten.

BENJAMIN SCOTT

 

Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott zijn publiek te overtuigen van zijn skills als DJ. Het is een muziekliefhebber pur sang en een rasechte specialist als het gaat om het kiezen van de juiste muziek en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep house en lekkerste techhouse. Zes jaar geleden besloot hij zich vooral te gaan richten op de housemuziek en dat bleek een schot in de roos.

Door de jaren heeft Benjamin veel ervaring opgedaan in clubs door heel Nederland. Inmiddels is hij zowel nationaal als internationaal een veel gevraagde en graag geziene artiest.

JOE STONE


Maurice Oude Booyink is de man achter Joe Stone. Wellicht ken je hem nog als Inmado, want dat is artiestennaam waaronder deze Nederlandse DJ en producer ooit begon. Na het  produceren voor artiesten als R3hab en Havana Brown koos Joe Stone voor een eigen carriere on stage. Na het winnen van een remix contest mocht hij zich in 2015 aansluiten bij het label Spinnin’Records. Al snel scoorde hij een hit met ‘The Party’, waarvoor hij de originele vocalen gebruikte van Montell Jordan’s ‘This Is How We Do It’. Daarna laat hij snel weer van zich horen met ‘Freak’, een samenwerking met Daser. Zijn laatste werk is ‘Is It Really Love’ (vs. Cr3on), deze zal hij 11 augustus zeker laten horen!

LEONARDO DEL MAR

Lenny Welbers, ook wel bekend als DJ Lenny, begon al in 1984 met het ontwikkelen van zijn DJ vaardigheden. Het is een bekende naam in Zeeland, dit komt met name door zijn vaste performances in de beste clubs van Renesse. Zijn house sets kenmerken zich door groovy, funky, latin en soulfull beats.