Vier area’s, naast House óók Classic en Santos Suarez

Beachboom bestaat al tientallen jaren. Het begon allemaal op het strand van Scharendijke, aan de voet van de Brouwersdam. Kleinschalig, fijnzinnig en met uitsluitend house.

Om iedereen te kunnen blijven verwelkomen en technisch veel meer mogelijkheden te hebben (probeer de show en techniek op rijplaten maar eens op het strand te krijgen) verhuisde Beachboom naar de Brouwersdam. Inderdaad, dezelfde locatie als Concert at Sea. Maar, niet zonder de intimiteit en het bijzondere strandgevoel te verliezen. Sinds 2019 presenteerde Beachboom zichzelf voor het eerst als festival met drie area’s, met naast House óók Party en 90’s. Een schot in de roos. Nu geniet iedereen van de unieke beachvibe van Beachboom. Ga je voor House? Je komt niets tekort met een programmering die niets onderdoet voor voorgaande edities! Ben jij van de Party? Geniet van links naar rechts! 90’s forever? Dance the night away! En dit jaar een special stage voor Santos Suarez.

Je bent bij alle stages welkom, op Beachboom. De thematiek en dresscode inspireert alle bezoekers. Zo zijn we eensgezind: want we willen allemaal een onvergetelijke feest.

Enjoy Beachboom!