FAQ

Gratis parkeren

Op de Brouwersdam, tegenover het festivalterrein, dus aan de noordkant van het terrein, is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Parkeren is gratis en je loopt vanaf de parkeerplaats zo het festivalterrein op. Superrelaxed!

Food & drinks

Rondom de podia worden bars opgetrokken met een grote variatie in dranken.

Grenzend aan het Beachboomterrein wordt bovendien een compleet horecadorp neergezet. Van hamburger tot sushi, van gin-tonic tot rosé en van lekker vet tot liever vega. Voor elk wat wils! Je betaalt gewoon met je muntjes.

Hoe kun je betalen op Beachboom?

Op het festivalterrein betaal je met munten. Deze koop je eenvoudig bij de ingang met cash of pinpas.
Munten zijn niet terug inwisselbaar.

Lockers

Op het festivalterrein zijn lockers beschikbaar voor het veilig opbergen van je spullen. Na betaling van munten ontvang je een unieke code waarmee je jouw locker kunt openen en je eigendommen veilig kunt bewaren.

Is er een leeftijdsgrens voor toegang?

Iedereen die 18 jaar of ouder is, is welkom op Beachboom! We kunnen helaas geen uitzondering maken, ook niet als je bijna 18 wordt. Dan hopen we je volgend jaar te zien aan de Brouwersdam!

Mindervalide

Het Beachboomterrein is goed toegankelijk voor mindervaliden. Heb je speciale wensen of kun je niet via de normale ingang naar binnen? Stuur ons even een mailtje. De Beachboom crew staat voor je klaar!

Ik ben iets verloren, wat nu?

Neem gerust contact met ons op via info@beachboom.nl en laat ons weten waar je naar op zoek bent. We helpen je graag verder.