FAQ

Iedereen die 18 jaar of ouder is, is welkom op Beachboom! We kunnen helaas geen uitzondering maken, ook niet als je bijna 18 wordt. Dan hopen we je volgend jaar te zien aan de Brouwersdam!

Op het festivalterrein betaal je met munten. Deze koop je eenvoudig bij de ingang met cash of pinpas

Rondom de drie podia worden evenveel bars opgetrokken met een grote variatie in dranken.

Grenzend aan het Beachboomterrein wordt bovendien een compleet horecadorp neergezet. Van hamburger tot sushi, van gin-tonic tot rosé en van lekker vet tot liever vega. Voor elk wat wils! Je betaalt gewoon met je muntjes.

Op de Brouwersdam, tegenover het festivalterrein, dus aan de noordkant van het terrein, is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Parkeren is gratis en je loopt vanaf de parkeerplaats zo het festivalterrein op. Superrelaxed!

Het Beachboomterrein is goed toegankelijk voor mindervaliden. Heb je speciale wensen of kun je niet via de normale ingang naar binnen? Stuur ons even een mailtje? De Beachboom crew staat voor je klaar!

We hebben vorig jaar alle tickethouders geïnformeerd over de terugbetaling van tickets en de uitbetaling van de refunds heeft inmiddels plaatsgevonden. Wanneer je jouw ticket met IDeal hebt aangekocht, heb je het aankoopbedrag van je ticket(s) retour ontvangen op hetzelfde rekeningnummer.

 

Heb je met PayPal of CreditCard betaald? Dan heb je van ons eerder al een mail ontvangen met het verzoek je betaalgegevens op te geven. Mocht je deze hebben gemist, stuur ons een mailtje via branding@beachboom.com

 

Het kan ook zijn dat je je kaartjes via een andere organisatie hebt aangekocht, bijvoorbeeld Ticketveiling. In dat geval dien je je bij deze organisatie te melden en gelden de voorwaarden die zij hanteren.