Select Page

Line-up | Classics stage

Classics Stage

Wie houdt er nu niet van die heerlijke nummers uit de 90’s en 00’s!? Net als vorig jaar gaan we weer voor het feest der herkenning, alleen is de 90’s stage nu omgedoopt tot de “Classic Stage”.  De dit jaar met een gouden harp bekroonde Paul Elstak, is de absolute headliner van dit podium. De hits vliegen niet alleen bij hem rond je oren, want met artiesten als T-Spoon, Dj Jean, the Sunclub en Dj José gaan we echt een reis in de tijd maken.

Reza: Deze oud gediende stond op één van de allereerste Beachboom’s dus dan weet je dat je met een oud gediende te maken heb. Tot de dag van vandaag draait hij op vele “Oldschool” feesten dus bereid je voor op een reis door de tijd.

T-Spoon:
Als je aan de jaren 90 denkt dan denk je al snel aan T-Spoon. Grote hits, zoals No Time 2 Waste, Mercedez-Benz, A Part of My Life en natuurlijk de monsterhit “Sex on the Beach” gaan allemaal voorbij komen 5 augustus.

The Sunclub:
Wereldwijd had The Sunclub een hit met “Fiesta” en toen daar later een vocal overheen werd gezet was “Summerjam” geboren. Eigenlijk is dit nummer wel waar Beachboom voor staat dus werd het hoogtijd ze eens uit te nodigen.

Rob&McJoe:
Grondleggers kun je deze mannen gerust noemen. Rob was de eerste die met zijn vriend MC Joe het fenomeen “MC” introduceerde in Nederland. Al snel maakten ze spontaan “the Beat is Flown” en speelde dit elke zaterdag live in hun resident club Parkzicht. We gaan dit jaar een tandje harder op de classics stage met deze 2 mannen.

X-Fade:
Beachboom resident en getogen op het eiland. Deze man mag niet ontbreken op deze stage en dat doet hij dan ook niet.

DJ Jean:
Begin van deze eeuw was Jean de allergrootste Nederlandse DJ, je kunt wel stellen dat hij de eerste dj Superster was in ons landje en ver daarbuiten. “The Launch” is natuurlijk de allerbekendste en wat denk je van “Every Single Day”. Maar vergeet niet dat hij daarvoor al jaren het vaste gezicht van de Amsterdamse discotheek “IT” was en daarmee een heerlijke sound bracht die tot op de dag van vandaag geliefd is bij velen.

Arlo Versluis:
Muzikale duizendpoot, radiomaker en hele goeie dj. Begonnen aan de Spaanse costa’s en bekend geworden met zijn programma bij Radio 538, Arlo heeft het allemaal. Het werd hoogtijd dat hij een keer op Beachboom kwam en het is er eindelijk van gekomen.

DJ José:
In de Jaren 90 scoorde hij vele hits met zijn partner in crime G-Spot. Daarna is hij altijd een grote naam gebleven in de internationale Dancescene en staat hij elke zomer op zijn eigen Catamaran feesten in Ibiza.

Paul Elstak:
Niet voor niks wordt Paul ‘the Godfather of Hardcore’ genoemd. Maar al eerder stond hij aan de wieg van de house muziek in Nederland. Midden jaren 90 brak hij door bij het grote publiek en nummers als “Love U More” en “Rainbow high in the Sky” horen bij de grootste classics van eigen bodem. Niet voor niks is hij dit jaar beloond met een gouden harp.