Line-up | Boom stage 

Boom Stage

“Party till you drop” dat is het motto van de Boom Stage. Sinds een aantal jaren een vaste waarde op Beachboom en dat is niet voor niets. De temperatuur stijgt vanzelf een paar graden als je de Vunzige Deuntjes Soundsystem mannen achter draaitafel ziet. Of wat dacht je van Outsiders die niet voor niets de populairste hardstyle dj van Nederland is. Je gaat vast meezingen als hij zijn versie van KALI doet en al helemaal als je beseft dat volksheld Django Wagner er ook gewoon bij is. Een line up vol met bekende artiesten zie je vaak genoeg, maar dit alles op het strand aan de Brouwersdam is ronduit uniek.

Outsiders:
Met afstand de meest gevraagde dj van Nederland momenteel en dat kun je zien aan zijn agenda. Hij draait deze zomer op meer dan 100 festivals en clubs in het buitenland en dan natuurlijk op Beachboom. Zijn hits van de afgelopen tijd zijn er te veel om op te noemen maar hij kan er makkelijk een uur mee vullen en dat is precies wat hij gaat doen.

A-Fever:
Iedereen houdt van ABBA en dan is A-Fever toch wel de beste tribute act die er rondloopt.  In rap tempo komen alle grootste hits van ABBA voorbij en je kunt bijna niet stil blijven staan. Dus release de inner Dancing Queen en en zing keihard mee tijdens Beachboom.

Django Wagner:
Volkszanger die doorbrak met zijn hit Kali en niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekscene. Hij stond vorig jaar bij de Toppers en speelt elk weekend zalen plat van Groningen tot aan Maastricht. 5 Augustus wordt het mee bulderen met deze held.

Def Rhymz:
In de jaren 90 was deze knotsgekke Surinamer verantwoordelijk voor vele vieze dansjes op de dansvloeren en eigenlijk is er nog maar weinig veranderd. “Op de grond, schudden met die….” Als je echt een heet feestje wil tijdens Beachboom, zoek dan deze baas op als jij optreed.

Q Music Foute Uur:
Zeg je “Fout Feest” dan zeg je “Q-Music”. Het radio station is al jaren geliefd bij iedereen die wel een beetje van fout houdt. Tijdens Beachboom komen ze een uur lang de beste “Guilty  Pleasures “ draaien en wedden dat jij meezingt!

Vunzige Deuntjes Soundsyste:
Vunzige Deuntjes is een mega populair concept met feesten en festivals door heel het land. Waar ze voor staan en nog veel meer, hebben ze samengepakt in hun eigen DJ act. Die weten wel raad met een feest te bouwen om de Brouwersdam.

Party DJ W:
Willem aka Party DJ W, staat garant voor wat zijn naam zegt. Deze man weet precies hoe hij een podium moet gebruiken. Compleet met zijn confetti gun en knotsgekke dj set zal hij het water van de Noordzee laten golven tot de horizon.

Ziggy:
Als zoon van de producer van de Golden Earing werd muziek bij Ziggy met de paplepel ingegoten. Deze man is wellicht de beste allround dj die er is en timmert de laatste tijd hard aan de weg met optredens tijden Dutchweek, Emporium en nog veel meer.

Hillfire:
Het word hoog tijd dat dit Zeeuwse talent een groter podium krijgt. Hij draait elk weekend feestjes en clubs plat en wij staan te popelen om hem bij Beachboom te zien vlammen 5 augustus.