Select Page

Line-up | Beach stage

 

Beach Area

Waar Beachboom in de loop der jaren is uitgegroeid tot een allround festival liggen onze roots natuurlijk bij de House en Techhouse. Het blijft elk jaar fantastisch op in het zand met uitzicht op de zee te dansen op die heerlijke beats van de beste dj’s. Dit jaar kan jouw innerlijke hippie volledig tot zijn recht komen met het thema en natuurlijk de mooiste zonsondergang van Nederland. Als je dan bedenkt dat artiesten als La Fuente, Benny Rodrigues en Erick E jou gaan bedienen van muziek, dan weet je dat er maar één plaats waar je moet zijn 5 augustus.

La Fuente:
Deze man heeft geen introductie nodig. Zijn looks zijn net zo uitgesproken als zijn auto’s en zijn sets zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Job Smeltzer (zijn echt naam) brak in 2008 door en is niet meer weg te denken uit de dancescene. Zijn afro heeft hij ingeruild voor een knot maar zijn muziek is altijd van het hoogste niveau gebleven. Vorig jaar een kneiter van een hit met “I want you” en dit jaar bij ons op het strand.

Benny Rodrigues:
De Rotterdamse Benny staat qua muziekkeuze op eenzame hoogte. Hij pakt moeiteloos een track uit 1991 en mixt hem met een track van vorige week. Of hij nu in de Berlijnse Berghain staat of op een sjiek feest in het Kurhaus, Benny levert. De goedlachse grote man staat eindelijk weer op de Brouwersdam en daar worden we heel blij van.

Erick E:
Als jong ventje eind jaren 80 deed Erick mee aan de scratch kanpioenschappen van DMC. Maar al snel werd hij besmet met het house virus en begon hij als resident in de Roxy. Daarna groeide hij uit tot een gigantische naam en draaide hij overal. Op een gegeven moment heeft Erick een stapje terug gedaan maar een aantal jaar geleden was het dan toch echt tijd voor een “comeback” en hoe?!

Sam Blans:
Sam Blans is “hot” en dat is niet voor niks. Met zijn opzwepende sound draait hij elke dansvloer plat. Deze zomer heeft hij ook weer zijn residentie te pakken in de hippe “O Beachclub” in Ibiza en daarnaast komt hij natuurlijk langs Beachboom om ons te verblijden.

Sure:
Deze mooie dame is een geweldenaar in de dj booth. Met haar vele draaiuren in zaken als de 1nul8 weet je dat ze serieus is. Serieus wat muziek betreft hoor, want verder is het een feestnummer van de bovenste plank.

Leonardo del Mar:
Vaste waarde op Beachboom en een ware legende in op het eiland Schouwen Duivenland. Stond jaren in het bruisende Renesse en bruisen is wat deze man nog steeds doet.

Geerten van Duijn:
Geerten is één van die Zeeuwse house dj’s die je overal tegenkomt. Met zijn opvallende looks en zoete house sound laat hij ons hart sneller kloppen. Het afgelopen jaar had hij een paar hele lekker releases die je zeker eens moet checken.

Djordin Sinay:
De man achter het succes concept Groovebox is zelf ook een fantastische dj. Begonnen in zijn eigen Middelburg en nu een hit in heel zuid Nederland. Uiteraard kon een optreden op de Beach Stage niet uitblijven.

Benjamin Scott:
Zijn creatieve brein staat nooit stil en Beachboom is wel een beetje ‘thuiskomen’ voor Benjamin. Nou je bent meer dan welkom dit jaar, wij kunnen niet wachten.

Tony La Porte:
Hij leeft half hier en half in Spanje en na zijn set vorig jaar hebben we hem gelijk verteld dat hij 5 augustus in Nederland moet zijn, op de Brouwersdam wel te verstaan.