LINE UP – BEACH STAGE

Waar BEACHBOOM in de loop der jaren is uitgegroeid tot een allround festival liggen onze roots bij house music! Ieder jaar programmeren we de beste DJ’s van nationaal én internationaal kaliber om jou de beste house beats te serveren met uitzicht over de Noordzee!  

 

Dit jaar brengen we tropische vibes naar onze geliefde Brouwersdam met een volledig nieuw thema die helemaal past bij het strand gevoel zoals je die alleen bij BEACHBOOM gewend bent!. Als je bedenkt dat artiesten als Fedde Le Grand, La Fuente, ROOG en nog veel meer bekende artiesten aanwezig zijn om je te trakteren op de beste muziek dan weet je waar je moet zijn op zaterdag 3 augustus 2024! 

FEDDE LE GRAND
Voor de eerste keer in de historie komt deze DJ van wereldklasse een knallende set bij BEACHBOOM afleveren! Vaker te vinden in de USA, Zuid-Amerika en andere verre oorden maar op zaterdag 3 augustus ‘gewoon’ op onze geliefde Brouwersdam in Zeeland!

Let’s hear it for LA FUENTE

Geen debuut voor deze leuke krullenbol maar hij is één van onze favorieten voor BEACHBOOM! Je gaat La Fuente vinden op de beach stage en hij zal zijn lekkerste house platen ter gehore brengen, stilstaan is geen optie!

ROOG!

Over legendes gesproken! DJ ROOG heeft de Zeeuwse Brouwersdam al vaak laten bewegen en gaat dat ook op zaterdag 3 augustus weer doen bij BEACHBOOM! Lekker housen op de BEACH stage bij ROOG!

KIM KAOS

Kim Kaos gaat de beste house en tech-house tracks voorschotelen op de BEACH stage tijdens BEACHBOOM! Kim draait op alle grote festivals in Nederland en krijgt daarom een warm onthaal op de Brouwersdam in Zeeland!

DJ CHUCKIE
Mr. Dirty Dutch aka CHUCKIE awas in een ver verleden al eens eerder te gast bij BEACHBOOM en we zijn super amused dat deze DJ van wereldformaat ook dit jaar aanwezig is op de Brouwersdam! Dansen op de beste house tunes met DJ Chuckie doe je op de BEACH Stage!

GREGOR SALTO 

Ook wel Mr. Sunshine genoemd (laten we hopen dat hij zijn naam eer aan doet!) en dat niet voor niets!

Met Gregor Salto halen we de lekkerste zomerse tunes in huis op de BEACH stage tijdens BEACHBOOM! Kom dansen op de beats van Gregor! 

SAM BLANS 

Ook een gezicht die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse dancescene is het vrolijke gezicht van SAM BLANS 

In 2023 knalde hij al een heerlijke house set door de speakers van BEACHBOOM en ook dit jaar staat hij weer paraat.
Kom je lekker housen en verdwalen met je voeten in het zand op de Brouwersdam?